Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Три теракти в Австрії, а не один, – що замовчують ліберальні ЗМІ

Насправді в Австрії відбулося три теракти за останні кілька днів, хоча європейські ліберальні ЗМІ чомусь повідомляють тільки про останній і найкривавіший з них, що трапився вчора, 2 листопада у Відні, коли ісламські терористи з числа мігрантів скоїли збройний напад на синагогу, єврейський ресторан і цвинтар, в результаті якого загинуло щонайменше 7 чоловік, десятки поранених, а терористів досі розшукують…

 

Про що мовчать ліберальні ЗМІ:

Напередодні учорашнього розстрілу у католицьку церкву Святого Антонія Падуанського у Відні увірвалися 50 чоловіків турецького походження і влаштували там погром.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про це повідомляє видання Kurier з посиланням на дані поліції.

За інформацією ЗМІ, нападники вигукували «Аллах Акбар», штовхали лавки і сповідальню. Вони потрапили на відео. Заступник пастора викликав поліцію, проте молоді люди встигли втекти до приїзду правоохоронців.

Поліції вдалося встановити особи 10 нападників, які вже раніше були замішані в порушенні громадського порядку. За інформацією ЗМІ, підлітки ставляться до радикальних ісламістів і неодноразово привертали до себе увагу правоохоронців, але ліберальність австрійських законів не дозволила їх депортувати чи ув’язнити, як наслідок маємо наступний уже кривавий теракт.

«Усі християни повинні мати можливість вільно і безпечно сповідувати свою віру в Австрії! Ми будемо рішуче продовжувати боротьбу проти політичного ісламу і не проявляти тут помилкової терпимості», – написав у Twitter канцлер Австрії Себастьян Курц, подякувавши поліцейських.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перед цим, неподалік від кордону з Австрією, на 85 шосе, угорська поліція зупинила автомобіль з угорськими номерними знаками та спробувала затримати чоловіка, що перевозив нелегалів.

Утім чоловік вискочив з машини на блокпосту, тримаючи в руках пістолет та ручну гранату. Поліцейські спробували його зупинити, зробивши попереджувальний постріл. Після чого чоловік покінчив життя самогубством, тобто навмисно підірвав гранату, повідомляє поліція.

За повідомленнями угорських ЗМІ, вибух гранати буквально розірвав тіло. Згодом, стало відомо, що це був 52-річний громадянин Німеччини.

Було затримано двох нелегалів, інші троє втекли з місця події та досі у розшуку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності