Події

Ціни залізничних квитків в перспективі можуть зрости — Мінінфраструктури

Ціна проїзду на залізничному транспорті найближчим часом підвищуватися не буде.Таку заяву зробив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«На сьогодні підвищення тарифів для пасажирських перевезень не відбувається. Всі ці заяви є дещо передчасними», — повідомив міністр.

Крім того, він нагадав, що ціни і так нещодавно було підвищено на 15%.

«Утім, це може статися пізніше. Зараз потрібно завершити формування керівництва пасажирського напряму «Укрзалізниці», а після цього, розробивши детальний графік потягів, ми зможемо сказати чітко, що і коли відбуватиметься», — розповів Омелян.Щодо питання стосовно скасування нічних потягів він сказав, що не хоче втручатися в парафію глави «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Омеляна, наразі провадяться роботи над тим, щоб покращити сервіс, з чим є «велика проблема».

Міністр висловив сподівання, що Південно-Західна залізниця протягом місяця-двох повністю замінить постільну білизну. Також впроваджується wi-fi. Минулого року він з’явився в потягах InterCity і в міністерстві розраховують, що до кінця року практика пошириться і на всі інші.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version