Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЦИРК-ШАПІТО ЧИ БАНАЛЬНА АНАРХІЯ З КОРУПЦІЄЮ?

6 - ЦИРК.5Цього понеділка Івано-Франківський цирк шапіто, що тимчасово розташувався під стінами обласного управління МВС по вулиці Сахарова дав черговий виступ. Глядачів не бракувало.

Цього дня мали черговий раз представляти нового міліцейського очільника Прикарпаття Сергія Піддубного.
Але вже за кілька годин до початку урочистої події на підходах до будівлі стали збиратись представники «Правого сектору», які сьогодні себе уже чомусь називають «Самообороною Майдану» (подейкують, що декого з них просто виключили з «Правого сектору»)… Вони чекали на прибуття нового начальника міліції та київських представників, котрі мали б його представити, щоб не пустити тих у приміщення і не дати відбутися офіційній процедурі.
Отож, «активісти» чи то радше «анархісти», яких здається більш за все влаштовувало б, щоб прикарпатські правоохоронці і далі залишалися без очільника, заблокували приміщення, вулицю і не пропускали нікого: ані журналістів, ані посадовців. Поява київської делегації спричинила рух, гостей зі столиці оточили колом. Почалася словесна перепалка, яка так нічим і не закінчилася…
В російських окупантів є любима приказка, з допомогою якої вони намагаються заграбастати Україну: «Анархия – мать порядка». І, здається, що цю приказку хтось таки не зле втілює у життя на Івано-Франківщині. Нагадаймо, що за останні кілька тижнів в обласному центрі вже понад чотири раза ловили заїзджих сепаратистів зі Сходу, наступними можуть стати і зелені чоловічки. Невже боронити від них прикарпатців стануть ці закамуфльовані хлопці, що уявили себе в ролі Рембо?
6 - ЦИРК.1Слід також зазначити, що містом гуляє чутка, що недавно один з депутатів обласної ради від тої фракції, що сьогодні фактично керує областю, пропонував «вирішити» проблему з призначенням Сергія Піддубного на посаду за невеличку винагороду у суммі 200 тис американських доларів (з часу відомого чаювання у них прейскурант підріс), що останній навіть встих записати на диктофон, але чомусь ще досі не дав тому запису ходу… Можливо він знає, хто сидить у генпрокуратурі?

Андрій Бандурак

6 - ЦИРК.4

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності