Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ТЦКшники, наздоганяючи на авто велосипедиста, потрапили…

У Львівській області представники ТЦК намагалися наздогнати велосипедиста, який відмовився пред’явити документи. У результаті вони спровокували ДТП, а чоловік на велосипеді упав.

У Львівському обласному ТЦК та СП прокоментували ситуацію.

Про інцидент повідомили місцеві пабліки напередодні. В мережі поширили відео, на якому чоловіки на автівці підрізали велосипедиста і той упав. Потім чоловік підвівся і побіг.

В обласному центрі комплектування прокоментували відео, вказавши, що працівники ТЦК зупинили чоловіка та попросили його пред’явити документи. Той відмовився.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«На прохання військовослужбовців РТЦК пред’явити документи, громадянин почав викрикувати нецензурну лексику, ображати військовослужбовців, поводитися зухвало і агресивно. Далі громадянин почав втікати на велосипеді. Військовослужбовці, які були задіяні в групі оповіщення, є учасниками бойових дій і на службу в РТЦК переведені з бойових частин. Не справившись з емоціями, вирішили переслідувати втікача. Відтак догнали й намагалися перегородити йому шлях. Однак тому вдалося втекти», – йдеться у заяві ТЦК та СП.

В обласному ТЦК нагадали, що всі громадяни призовного віку повинні носити з собою військово-облікові документи та пред’являти їх на прохання поліції чи військовослужбовців центру комплектування.

Крім того, там нагадали про відповідальність за ухилення та будь яке перешкоджання роботі представників РТЦК та СП.

Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше в Чернівцях в черговий раз цивільний чоловік напав на представника ТЦК. Військовий відповів на агресію.

Також нагадаємо, що у Дніпрі стався інцидент за участю місцевого жителя та працівників ТЦК. Там чоловік через вікно виліз із автомобіля співробітників територіального центру комплектування та втік.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності