Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Турчинов залишив партію «Батьківщина»

Як повідомляють деякі українські ЗМІ, посилаючись на джерела, в.о. Президента Олександр Турчиов не захотів далі бути правою рукою Тимошенко і залишив партію. Він не підтримав її кандидатуру на пост Президента.

Причиною такого рішення Турчинова стала перепалка, яка мала місце на днях між політиками, з приводу АТО в Донецькій області.

Юлія Володимирівна вимагала від в.о. Президента дати відмашку силовикам, на що Турчинов в жорсткій формі відповів, що її порад не потребує і разом з силовиками знає що, як і коли проводити.

Активна фаза АТО дійсно розпочалася кілька днів потому. Але без всяких вказівок з боку Тимошенко.
Її давно не бачили на Банковій. Хоча раніше в ЗМІ з’являлася інформація, що Юлія Володимирівна була присутня на закритих засіданнях РНБО, і приймала пряму участь в кадрових призначеннях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Адміністрації Президента кажуть, що Турчинов хоче покинути велику політику після того, як передасть повноваження новообраному главі держави.

Джерело: ПресаУкраїни

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності