Політика

Турчинов залишив партію «Батьківщина»

Як повідомляють деякі українські ЗМІ, посилаючись на джерела, в.о. Президента Олександр Турчиов не захотів далі бути правою рукою Тимошенко і залишив партію. Він не підтримав її кандидатуру на пост Президента.

Причиною такого рішення Турчинова стала перепалка, яка мала місце на днях між політиками, з приводу АТО в Донецькій області.

Юлія Володимирівна вимагала від в.о. Президента дати відмашку силовикам, на що Турчинов в жорсткій формі відповів, що її порад не потребує і разом з силовиками знає що, як і коли проводити.

Активна фаза АТО дійсно розпочалася кілька днів потому. Але без всяких вказівок з боку Тимошенко.
Її давно не бачили на Банковій. Хоча раніше в ЗМІ з’являлася інформація, що Юлія Володимирівна була присутня на закритих засіданнях РНБО, і приймала пряму участь в кадрових призначеннях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Адміністрації Президента кажуть, що Турчинов хоче покинути велику політику після того, як передасть повноваження новообраному главі держави.

Джерело: ПресаУкраїни

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version