Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Івано-Франківську впорядкують рух транспорту на вул. Дністровській

Однією з проблем руху транспорту Івано-Франківська є те, що багато маршрутних автобусів зупиняються в одному й тому ж місці. Як наслідок – утворюються затори і спричиняють значні незручності як для водіїв, так і для пасажирів.

Як приклад директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак називає вул. Дністровську, по якій проходять 28 маршрутів. Усі вони зупиняються на цій вулиці двічі, хоча зупинки знаходяться поруч – напроти універмагу та навпроти критого продуктового ринку. Наслідком цього є суттєві затори на перехресті вул. Галицька-Новгородська-Дністровська та на Дністровській, навпроти критого продуктового ринку.

Департаментом напрацьоване рішення, як оперативно вирішити цю проблему. Заплановано розмежувати рух автобусів по двох вищезазначених зупинках, зокрема, ті автобуси, які рухаються з вул. Галицької і повертають наліво на вул. Дністровську, а це маршрути №1, 6, 11, 22, 25, 25а, 56, 61, 69, 70, 71, 73 і 83, будуть зупинятися на вул. Галицькій (біля колишнього магазину «Меблі»), а наступна зупинка для них буде аж біля критого ринку.
Ті маршрутні автобуси, які рухаються з вул. Новгородської на вул. Дністровську, а це маршрути №14, 20, 20б, 21, 28, 31, 32, 54, 57, 58, 60, 66 і 80 зупинятимуться на першій зупинці, навпроти універмагу, але пропускатимуть наступну – навпроти критого ринку.

«Таким чином, ми розділимо всі маршрути на вулиці Дністровська і, як наслідок, розвантажимо її. Департаментом вже підготовлений відповідний проект рішення, в якому вносяться зміни до паспортів маршрутів. Це буде перший крок до впорядкування руху транспорту на цій ділянці», – каже Михайло Смушак.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він повідомив також, що відповідне рішення буде винесене на засідання виконавчого комітету наприкінці травня, а з початку червня маршрутні автобуси почнуть рухатися по вул. Дністровській за новим графіком.
Аналогічне рішення готується по розвантаженню вул. Січових Стрільців.

Прес-служба ДЖКГ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності