Події

У ЛОДА ніхто не підпадає під люстрацію…

У Львівській ОДА відсутні особи, які підпадають під люстрацію. Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит видання Дивись.Інфо, яка підписана керівником апарату адміністрації М. Трещовим.

«Повідомляємо, що в обласній державній адміністрації особи які були звільнені або особи, щодо яких ініційовано звільнення з посади відповідно до п.1 та п.2 «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про очищення влади», відсутні.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», передбачено проведення перевірок усіх категорій державних службовців згідно з визначеними планом термінами», – йдеться у відповіді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version