Фоторепортажі

У Луцьку масштабна пожежа у військовому госпіталі (відео)

У Луцьку трапилася масштабна пожежа в міському шпиталі. Займання трапилося у Луцьку в ніч на 20 вересня, полум‘я охопило значну частину будівлі, горить дах будівлі. Більше 7 команд рятувальників загасили вогонь.
Перші бригади рятувальників прибули на місце події вже близько 2:35. До евакуації пацієнтів Луцького військового гарнізонного госпіталю залучили вільні бригади «швидкої». Пацієнтів медзакладу евакуювали в Луцьку міську клінічну лікарню, ніхто з них не постраждав.
Зі слів очевидців, займання розпочалось одному з корпусів, який знаходиться ближче до медколеджу. Дах спалахнув за лічені хвилини, вогонь через дерев’яні перекриття швидко поширився всією верхньою частиною будівлі.
Полум‘я гасили всі вільні пожежні бригади міста, на підмогу їм прибули рятувальники з Рожища та Ківерців. За станом на 4:30 тут працювало більше 7 бригад ДСНС. З приміщення евакуювали важливі документи, а також встигли від’єднати кисневі балони в операційних.
Пожежу в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі о 3:12 локалізували, а о 5:00 ліквідували. Далі пожежні взялися за розбір конструкцій.
Зазначимо, що будівля перебуває на балансі Міноборони та має історичну цінність, тут знаходився Монастир ордена тринітаріїв.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version