Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Шмигаля знову чергові кадрові зміни в Кабміні: два міністри, а решта на підході…

Міністр економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко, його заступниця Світлана Панаіотіді та міністр інфраструктури Владислав Криклій подали заяви про відставку за власним бажанням.

Про це повідомила речниця голови Верховної Ради Ольга Туній.

Разом із Петрашком заяву написала і його заступниця – Світлана Панаіотіді.

Пізніше Панаіотіді офіційно підтвердила у Facebook, що 29 квітня написала заяву про звільнення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Аналогічну заяву найближчим часом очікують від міністра охорони здоров’я Максима Степанова. Проте це питання все ще вирішується.

Питання щодо відставки Степанова і Криклія на Банковій почали піднімати ще минулої осені. Ймовірними кандидатами на їх заміну називали заступника Степанова та головного санітарного лікаря Віктора Ляшка у відповідне міністерство та Олександра Кубракова, що нині очолює “Укравтодор” у Мінінфраструктури.

Петрашко протримався на посаді міністра більше року. Призначили його на посаду ще у березні 2020 року.

На посаду міністра охорони здоров’я у владі розглядають державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, на міністра інфраструктури – голову “Укравтодору” Олександра Кубракова, на міністра економіки – очільника податкової Олексія Любченка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відповідну інформацію підтвердили джерела з Печерських пагорбів. Проте невідомо, коли саме ці кандидатури можуть винести в зал для голосування. Для цього спочатку потрібно погодити відставку Максима Степанова, Владислава Криклія та Ігоря Петрашка. Потім від прем’єра Дениса Шмигаля мають надійти подання до Верховної Ради на призначення нових міністрів, за які і будуть голосувати нардепи.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності