Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

У Столара і Коломойського обшуки, – Захід і люмпен зачаровані…

СБУ зранку 1 лютого проводить обшуки у столичного забудовника та народного депутата від забороненої судом партії “Опозиційна платформа – За життя” Вадима Столара. Водночас обшуки проходять і в одіозного олігарха Ігоря Коломойського.

За інформацією від джерел на Печерських пагорбах, обшук у Столара проводить СБУ у рамках розслідування справи щодо фінансування тероризму. Більше інформації наразі не відомо.

Раніше повідомлялося, що Столар планує скласти мандат народного депутата. 

Нагадаємо, у грудні Служба безпеки України повідомила про підозру колишньому голові Пологівської районної ради Запорізької області, представнику «Опозиційної платформи – За життя», за співпрацю з окупаційною владою. Також вчора, 31 січня, СБУ затримала депутата-корегувальника від ОПЗЖ у Сіверську…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Обшуки ж у Ігоря Валерійовича проводять співробітники Служби безпеки України та Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Стверджується, що розслідування стосується махінацій навколо Укртатнафти та Укрнафти.

Правоохоронці кажуть, що  йдеться про розтрату нафтопродуктів на 40 млрд гривень та ухилення від сплати митних платежів на величезні суми“.

Також з’явилися фотографії з місця проведення обшуку, на яких зафіксований і сам Коломойський, і правоохоронці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності