Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У Варшаві прощатимуться із студентами з Прикарпаття

23 квітня в Українському греко-католицькому храмі Варшави прощатимуться з чотирма студентами з Івано-Франківщини. Вони загинули в аварії, яка сталася на трасі Люблін-Варшава. «Фольцваген» із невідомих причин виїхав на зустрічну смугу та врізався у вантажівку. У машині були 20-річна Оксана Бондзяк, 19-річна Олена Бурмей, брати 20-річний Андрій та 18-річний Олександр Танасійчуки.

«У четвер, на дев’ятий день після трагедії, збираємося в українській церкві. О сьомій ранку відбудеться Служба Божа за померлими, а о 18:00 прийдіть на панахиду. Запрошуємо Вас долучитися до спільної молитви, щоб згадати та помолитися за них», – закликають друзі та родичі.

За повідомленнями польських ЗМІ відомо, що трагедія сталася за 60 км від польської столиці, під містом Гарволін.

«Вони поверталися на навчання після Великодніх свят. Усі були студентами Академії Леона Козмінського. Поляки замовчують, хто винен у тій аварії», – розповіла знайома загиблих. Вона каже, що досі не може повірити в те, що трапилося. Місцева поліція поки проводить розслідування обставин автокатастрофи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Друзі пригадують, що один із братів мав погане передчуття. Але зрозуміли це тільки після трагедії. «Найбільша наша ілюзія в тому, що у нас ще багато часу», – це останній запис Андрія в соцмережах.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version