Події

УЧНІВСЬКИЙ теж треба в “Дію”, а тільки студентський, – батьки школярів

Багатьом учням доводиться не раз доводити знахабнілим водіям комунального транспорту, що вони учні і не зобов’язані за законом плятити за проїзд, але це ж діти, а тому часто гублять свої учнівські квитки, а виробити новий довго і майже не реально… А батьки учнів запросто можуть отримати в Дія свідоцтво про народження своїх чад, то чому не могли б і їхні учнівські, раз діти не мають ще власного банківського рахунку, щоб прив’язати свої круті сучасні телефони до “Дія”?

У застосунку «Дія» з’явилася нова корисна послуга для студентів. Там можна надіслати копію студентського квитка за кілька кліків.

Про це повідомляє прес-служба «Дії».

Нова послуга може знадобитися, щоб отримати знижку за студентським, зареєструватися в системі університету або створити персональний кабінет на освітніх ресурсах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Жодні ксерокси чи сканери для цього студентам не потрібні.

Також компанія може надіслати відповідний запит, а студент – його погодити, після чого копія документу відправляється до компанії.

Компанія може відправити запит на копію трьома способами:

    • офлайн – просканувавши штрихкод студентського,
    • онлайн – за посиланням, яке можна «вшити» в кнопку на сайті або в застосунку,
    • за QR-кодом, який треба попередньо створити на порталі «Дія».

Те, як працює функція, показали також у відео.

Налаштувати інтеграцію з «Дією», щоб надавати знижки студентам чи ділитися корисним контентом із цільовою аудиторією, зможуть і українські бізнеси, пояснили у відомстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Компанії можуть налаштувати шеринг так, щоб отримувати копії як офлайн, так і онлайн. Для консультацій з цього питання слід звернуться до команди впровадження «Дії» у Telegram.

Нещодавно на порталі «Дія» стали доступні ще чотири соціальні допомоги для сімей з дітьми.

Раніше ми писали, що до кінця поточного року в застосунку та на порталі Дія з’являться ще 14 цифрових послуг, зокрема електронний суд. Влада вже має план із цифровізації на три роки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що місце реєстрації знову можна змінити у застосунку «Дія». Проте ця послуга доступна не для всіх українців.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version