Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Українські судді обдивилися американських фільмів, – приголомшливий вирок

В американських фільмах не рідко можна почути вирок, який оголошує суддя злочинцям, “три аожиттєві терміни і 16 років суворого режиму без права апеляції або 120 років з правом апеляції через 80… так ніби й одного довічного недостатньо злочинцю, чи хтось може прожити у в’язниці 80 років? Щось подібне присудив нещодавно й суд в Україні:

Гощанський райсуд Рівненської області позбавив чоловіка прав керування автомобілем на 56 років. За пів року у нього п’ять разів забирали права, проте він вперто сідав за кермо.

«Суд приєднав невідбуті частини стягнень відповідно до вказаних вище постанов судів, які були винесені раніше, та остаточно застосував до водія адміністративне стягнення у виді адміністративного арешту на строк 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 56 років 6 місяців і 14 днів», – ідеться в повідомленні.

Відповідне рішення 11 червня ухвалив суддя Гощанського районного суду Рівненської області Петро Тишкун у справі №557/662/24.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Новий рекорд, чи радше антирекорд України», – зазначив суддя.

Повідомляється, що з листопада 2023 року до 29 березня 2024 року водія п’ять разів різні суди притягували до адміністративної відповідальності, щоразу у вигляді штрафу в 51 тис. грн і позбавлення права керування транспортним засобом на десять років. 15 квітня його зупинили за кермом автомобіля Ford Escort з явними ознаками наркотичного сп’яніння, від проходження медичного огляду відмовився, після чого суд знову визнав його винним і призначив йому стягнення вже у вигляді адміністративного арешту на 15 діб, і знову з позбавленням права керування транспортними засобами на 10 років. При цьому суд приєднав невідбуті частини колишніх п’яти стягнень у вигляді позбавлення права керування, внаслідок чого термін зріс до 56 років 6 місяців і 14 днів.

Тим часом, у Патрульній поліції кажуть, що в Україні фіксується безпрецедентно велика кількість дорожньо-транспортних пригод через керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Також нагадаємо, що 26 квітня у місті Бровари, Київської області, п’яний голова РДА збив людей на пішохідному переході.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності