Полеміка

Українці просять місіс Супрун прихопити із собою ще бодай одного реХВорматора…

Місіс Уляна Супрун, колишній дворічна виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я України і реформаторка медицини, заявила, що припиняє вести свою сторінку у соцмережі Facebook, тобто нарешті перестане тероризувати українців своїми дописами, як їм мити після туалету мити руки, як займатися сексом і яку ікру їсти…

Супрун під час перебування на посаді та після припинення повноважень уряду Володимира Гройсмана публікувала на своїй сторінці у Фейсбуці медичні поради та оцінки щодо ситуації у медичній сфері в Україні.

У перший день нового року публікую на своїй facebook-сторінці останній пост, — зазначила вона.

Також Супрун у цьому повідомленні дала українцям «останню пораду»:

Українці — непереможні. Конфліктуйте і не робіть компромісів зі злом. Думайте про суспільство та країну, а не лише про себе. Ухвалюйте рішення так, наче цього більше ні від кого очікувати.

Візьміть відповідальність за все, що відбувається навколо, і не чекайте, що це зробить хтось інший, — додала вона.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А українці у мережах після такої заяви колишньої місіс Супрун просять її слідом за собою прихопити ще одного міністерського реХВорматора, який теж полюбляє шокувати інтернет

 

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version