Події

Україна відкрила свій газовий ринок європейським постачальникам

Україна відкрила свій газовий ринок європейським постачальникам, на сьогоднішній день вже укладено три договори на транспортування і зберігання природного газу в українських сховищах.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою ВАТ “Укртрансгаз”.

Як зазначається, серед контрагентів французька ENGIE, швейцарська DufEnergy Trading SA (Швейцарія) і TrailStone Energy LLC (представництво в Україні), які до укладання договорів продавали газ українським трейдерам на державному кордоні.

“Ми активно працюємо над залученням європейських трейдерів для роботи на українському газовому ринку. Очікуємо тестові поставки вже в грудні”, – розповів президент компанії Ігор Прокопів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, перший контракт з європейським постачальником природного газу був підписаний в кінці жовтня 2016 року в рамках економічного форуму Україна-Франція в Парижі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version