Події

УКРАЇНСЬКА ФЕМІДА НАРЕШТІ ВЗЯЛАСЯ ЗА «ЙОББІК»

На Закарпатті через посягання на цілісність України закрили фонд угорського «Йоббіка»

Суд задовольнив позов прокуратури щодо припинення діяльності благодійного фонду «Приймальня незалежного депутата Європейського парламенту Ковача Бейли».

Йдеться про фонд одного з депутатів праворадикальної партії Угорщини «За кращу Угорщину» («Йоббік»), яка у власній політичній програмі задекларувала повернення Закарпаття до Угорської Республіки, повідомляє місцеве видання «Мукачево.net».

Як вирішив суд, діяльність фонду була спрямована на втручання у внутрішні справи України та посягання на її територіальну цілісність..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підставою для звернення прокуратури Закарпатської області до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом щодо припинення діяльності благодійного фонду «Приймальня незалежного депутата Європейського парламенту Ковача Бейли» стало порушення фондом законодавства України.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version