Економіка

Укрпошта буде співпрацювати з системою грошових переказів Welsend

Національний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» став партнером міжнародної системи грошових переказів Welsend, платіжною організацією якої є УКРГАЗБАНК.

З Welsend можна швидко і надійно зробити грошовий переказ у будь-який регіон України. Грошові перекази забирають мінімум часу: надіслані кошти одержувач зможе забрати практично відразу після їх відправлення.Система грошових переказів створена на базі найсучасніших технологій, що дозволяє постійно вдосконалювати споживчий досвід клієнтів, повідомляють в УКРГАЗБАНКУ.

Welsend заснований на мультивалютної системи, а це означає, що клієнти можуть переводити кошти у гривні, доларах США, євро та російських рублях. Кошти від відправника до адресата йдуть лише близько 5 хвилин. З переваг системи можна назвати вигідні тарифи та прозору систему накопичення бонусів.

Сьогодні, крім України, міжнародна система грошових переказів Welsend представлена в Грузії, Вірменії, Таджикистані і Молдові.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version