Соціальні новини

Узаконити можливість відкупитися від армії, – подолання ще одного виду корупції

Зеленському запропонували узаконити можливість відкупитися від армії.

Петиція з незвичайним проханням з’явилася на сайті глави держави.

На офіційному сайті президента України з’явилася петиція з пропозицією прийняти закон, що дозволяє офіційно “відкупитися” від служби. Відповідна петиція була зареєстрована під номером 22/073196-еп.

На сьогодні велика кількість грошей проходить через руки лікарів і військових комісарів, які” відмазують “молодих людей від армії“, – зазначила автор цієї пропозиції Юлія Мірошниченко.

На її думку, закон дозволить домогтися цілої низки переваг: “а) зменшити корупцію в цій сфері; б) поповнити армію кадрами, які дійсно хочуть служити Україні; в) наповнити бюджет; г) підвищити оплату військовослужбовцям і зробити цю професію більш престижною (Засоби за такими вкладами повинні направлятися в фонд оплати праці військовослужбовців)”.

Звернення до глави держави було зареєстровано 12 вересня, і, щоб воно було офіційно розглянуто, його повинні підтримати 25 тисяч українців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version