Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В Італії вважають, що Україна вже перемогла, – завдяки концерту Алкіна на весіллі “біженців” (відео)

Поки одні воюють, віддаючи життя за Україну, інші, бідні українці, в блекауті донатять на ЗСУ, а треті “героїчно” б’ють світові рекорди з плавання у водах Тиси, справжні “українські” “біженці” вчать курорти ЄС та Америки, як треба любити Батьківщину на відстані, представляючи її у найяскравіших барвах розкоші:

Відомий артист Максим Галкін опинився фігурантом одразу двох скандалів лише через те, що він виступив на гучному весіллі наразі невідомої української еліти, яке пройшло на березі італійського озера Комо. Разом із Галкіним там виступив Монатік.

Про це повідомляють телеграм-канали.

Борці з корупцією в України вимагають від наших правоохоронних органів дізнатися, хто гуляв таке гучне весілля за кордоном, як туди потрапили чоловіки та на які кошти відбулося свято. Зазначають, що орендувати віллу Бальбіано можна за 19 тисяч євро на добу. Розважав їх Монатік, за гонорар приблизно в €40 тисяч, а ведучим заходу був Максим Галкін, який провів його українською мовою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.


На росії Галкіна будуть перевіряти на предмет фінансування ЗСУ.

А відео з весілля, де гостей розважають Максим Алкін і Монатік, поширила наречена Ангеліна Терська.

Про це повідомляє телеграм-канал Nexta Line.

«Артист став провідним весілля пари з Києва, яке відбулося в Італії. На ній Галкін зачитав вірш та виконав пісню українською мовою.  Донощиків із «Сорок сороків» розлютило, що з артистом виступав співак MONATIK, який доходи від виступів переказує на потреби української армії. Вони звернулися до СК рф з проханням перевірити Галкіна щодо фінансування ЗСУ», – сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що російський шоумен Максим Галкін підтримав Україну у червні 2023 року, прокоментувавши кривавий ракетний удар росіян по Чернігову 19 серпня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вперше Галкін підтримав Україну у квітні 2022 після розстрілу російськими ракетами Одеси, вказавши, що російське керівництво дозволяє собі молитися на Великдень у храмі за мир, одночасно розстрілюючи мирних людей.

Радянська та російська актриса та співачка Алла Пугачова підтримала свого чоловіка Максима Галкіна і попросила владу росії внести її до списку «іноземних агентів».

Алла Борисівна вирішила закрити свій останній бізнес у росії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності