Міжнародні новини

В Казахстані усе спокійно, – хай живе новий Президент!..

Нинішній президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв перемагає на виборах президента країни, за даними трьох екзит-полів.

За даними першого екзит-полу – від міжнародного інституту регіональних досліджень «Відкрите суспільство», Токаєв набрав 82,45 відсотка голосів.

На другому місці йде графа «проти всіх» – 5,2 відсотка голосів.

У свою чергу Інститут громадської політики правлячої партії «Аманат» видав такі цифри: Токаєв – 85,42 відсотка; «проти всіх» – 3,04 відсотка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Третій екзит-пол від інституту комплексних соціальних досліджень «СОЦІС-A» свідчить, що у Токаєва – 82,02 відсотка, «проти всіх» – 4,22 відсотка.

До 22-ї години 20 листопада в Казахстані завершилося голосування на виборах президента країни. За попередніми даними Центральної виборчої комісії, бюлетені для голосування отримали 69,43% загальної кількості громадян, включених до списків.

Вибори президента в Казахстані проходили на тлі скарг незалежних спостерігачів на порушення виборчого процесу та затримання активістів, які проводили акції протесту проти голосування, вважаючи його несправедливим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version