Події

В Києві мітингували проти Бахматюка

Минулого тижня центром Києва пройшов мітинг обурених вкладників VAB банку олігарха Олега Бахматюка – маніфестанти заявили, що не можуть забрати свої заощадження і звинуватили владу в «кришуванні» фінустанови мільярдера.

Учасники акції протесту розгорнули плакати: «VAB банк сьогодні вкрав наші гроші – зав­тра вкраде ваші», «НБУ кришує VAB», «віддайте депозит інваліду армії 2 групи», «VAB банк-злодій», «Не повторюйте наших помилок, не зберігайте гроші в VAB банку», «Бахматюк, поверни наші гроші – вкладники твого банку», «Нацбанк, розберися з VAB», «Бахматюк-паразіт, поверни мій депозит», «VAB – чорна діра», «Банківська система України – економічний геноцид народу», «Банкіри, нехай жгуть вам руки вкрадені гроші», – повідомляє ХайВей.

Пікетувальники пояснили кореспонденту «БанкІска», що вони вже пікетували НБУ з аналогічними вимогами, після чого VAB банк дозволив знімати їм з депозиту по 15 тис. грн. в день. Втім, ліміт незабаром знизили до 1 тис. грн. в день. Зараз люди як і раніше, взагалі не можуть отримати свої заощадження.

Як заявив недавно власник VAB банку Олег Бахматюк, виплати вкладникам призупинилися, оскільки з НБУ не досягнута домовленість про чергове рефінансуванні банку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version