Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В.о. мера Ужгорода висловили недовіру

Так на минулому тижні Громадська рада висловила незадоволення прийняттям необґрунтованих дозволів на землю під час сесій міськради. Член громади В’ячеслав Харченко запропонував висловити недовіру в.о. міського голови Віктору Щадею та депутатському корпусу, таке рішення підтримала Вікторія Слюсаренко. Юристка вже збирає інформацію про активність депутатів та хоче ініціювати їх відкликання.

Деякі члени зменшили градус кипіння і пропонують поки що просто подати звернення до прокуратури. Юристка Анастасія Бачинська попросила перенести вирішення цього питання, адже, за словами активістки, депутатам змінили номери рішень сесії, і не всі обранці в них орієнтувалися. Сьогодні за висловлення недовіри проголосувало всього 23 члени, проте обіцяли повернутися до цього питання на наступному засіданні. До правоохоронних органів вирішили звернутися вже зараз.

Джерело: Кarpatnews

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності