Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В США думають, що ЗСУ на фронті має час грати в карти, – супер допомога з Пентагону

У квітні Міноборони США представить гральні карти із зображенням військової техніки НАТО. Це допоможе українським військовим її відрізняти.

Про це пише газета The New York Times,  вказуючи, що їдея не нова – раніше Пентагон випускав карти їз зображенням техніки армій Ірану, Китаю та рф для своїх військових.

У новій колоді з 52 карт будуть зображення понад 50 танків, БМП, вантажівок, артилерійських знарядь та іншого озброєння. А ще два джокери.  Скажімо, гелікоптер UH-60 Black Hawk — це червовий валет,  БТР М113 — піковий туз, а ракети Stinger — джокер. На кожній карті є зображення техніки, її назва, країна, де вона виробляється, країни експорту та основне озброєння.

На якій карті буде винищувач F-16, поки не є відомо )))))

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Карти надрукують наступного місяця, а офіційні особи сказали, що вони будуть доступними для американських, натівських і українських військ. Очікується, що вони допоможуть ще краще розрізняти власне озброєння від озброєння противника.

Раніше у Пентагоні заявили, що на Україну чекає важка боротьба навесні та влітку.  Вашингтон працюватиме над тим, щоб якнайшвидше передати боєприпаси на передові позиції.

ФОТО: карти-допомога від НАТО

Також стало відомо, що військова промисловість США збільшить виробництво наймасовіших 155-мм снарядів у шість разів – із 14 400 до 90 000 щомісяця, щоб мати можливість підтримувати Україну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: карти гральні-командирські у кацапів

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності