Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Україні стає все популярнішими уявні дипломи про вищу освіту

tyagnuyТак читач собі пригадує історію з «липовим» дипломом першого заступника голови УСБУ, в результаті чого останнього за вимогою тодішнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко було звільнено з займаної посади і притягнуто до відповідальності. Також читач пам’ятає нещодавні скандали про відсутність документів, що засвідчували б отриману вищу освіту міністрами соцполітики Наталею Королевською та освіти Дмитром Табачником. Тепер не став винятком у подібній історії і кандидат у народні депутати на довиборах до ВР 15грудня від ВО «Свобода» Юрій Левченко.
Отож, кандидат у народні депутати по 223 округу (Київ , Шевченківський район) Сергій Тягно заявив, що свободівець Юрій Левченко подав до ЦВК неправдиві відомості щодо свого навчання, повідомляє «Голос.уа».
На сайті Центрвиборчкому зазначено, що дві вищі освіти: перша – в Лондонській школі економіки і політичних наук, і друга – Університет Магдебурга Отто фон Геріке.
Як наголошується в матеріалах німецького детективного агентства Discrete Investigations, яке провело своє розслідування, в ході якого встановилося, що Юрій Левченко не одержував диплома про вищу освіту в Магдебурзі. За даними німецьких детективів, в архіві університету в Магдебурзі відсутня магістерська наукова робота Юрія Левченко. Працівники Секретаріату Деканату університету після перевірки також підтвердили, що Юрій Левченко ніколи не був студентом Магдебурзького університету Отто фон Геріке. Характерно і те, що на сайті Лондонська школа економіки і політичних наук український радикальний націоналіст Левченко зазначений у російській транскрипції – «Юрій Владімірович Левченко».
У цьому навчальному закладі він не отримав диплом з відзнакою, про що вказав у документах в ЦВК. У довідці з британського коледжу вказано, що Левченко виданий диплом другого рівня (другий клас з відзнакою Нижній відділ). Це означає, що за британською шкалою оцінювання Левченко здав іспити з оцінками нижче середнього, фактично він є трієчником.

За матеріалами вітчизняних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності