Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В «Укрзалізницю» з «Укравтодору»

Генеральна прокуратура України заарештувала колишнього гендиректора «Укрзалізниці» Бориса Остапюка
Колишній начальник «Укравтодору» Олександр Малін, який потрапив під люстрацію, претендує на пост гендиректора «Укрзалізниці» після звільнення з цієї посади Бориса Остапюка.

Про це повідомляє транспортний портал ЦТС з посиланням на джерело в залізниці.

Днями він разом з першим заступником гендиректора УЗ Максимом Бланком провів зустріч з новим міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським.

Водночас Міністерство інфраструктури повідомило, що Малина поки не призначили на цю посаду.
У 2014 році Малін встиг попрацювати главою «Укравтодору» (з 12 березня по червень), а також першим заступником міністра інфраструктури (червень-жовтень).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

16 жовтня 2014 Маліна звільнили із займаної посади за власним бажанням. Згідно з повідомленням на сайті Кабміну, Малін підпадав під дію закону про люстрацію, проте встиг написати заяву про звільнення до вступу документа в силу.
Раніше Малін працював заступником голови Одеської обласної державної адміністрації з питань ЖКГ.
Як повідомляв ЗМІ гендиректор держадміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця») Борис Остапюк звільнений зі своєї посади відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 листопада.
11 листопада Генеральна прокуратура України заарештувала керівника головного управління «Укрзалізниці». Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначимо, що обшуки в адміністративних будівлях і особистих помешканнях керівників «Укрзалізниці» відбулися після того, як вона сама звернулася до СБУ та Генпрокуратури з проханням розслідувати фінансову діяльність попереднього керівництва відомства.

Загалом Служба безпеки України спільно з Генпрокуратурою провела 19 обшуків в Державній адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця») та вилучила понад 7 млн. грн і $1 млн. готівкою.

На час перевірки від виконання обов’язків був відсторонений генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту України Борис Остапюк, а виконувачем його обов’язків був призначений Максим Бланк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності