Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Вакцинація спричинила кілька смертей вже і в Японії…

В Японії двоє людей померли після щеплень вакциною Moderna від COVID-19. Вони були щеплені вакцинами з партій, які пізніше були припинені до використання після виявлення домішок

Як повідомляє агентство Reuters з посиланням на Міністерство охорони Здоров’я Японії, чоловіки у віці 30 років померли в цьому місяці протягом декількох днів після отримання другої дози препарату Moderna. Причина смерті досі з’ясовується.

Японія припинила використання 1,63 мільйона доз Moderna, відправлених у 863 центри вакцинації по всій країні, більш ніж через тиждень після того, як місцевий дистриб’ютор, Takeda Pharmaceutical, отримав повідомлення про домішки в деяких флаконах.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уряд і Moderna заявили, що не було виявлено жодних проблем з безпекою або ефективністю, і призупинення було лише запобіжним заходом.

Ймовірно, забруднювач являє собою металеві частинки, повідомила Японська громадська телекомпанія NHK з посиланням на джерела в Міністерстві охорони здоров’я.

Найпопулярнішими вакцинами від коронавірусу в Україні є Pfizer та CoronaVac.

Пацієнти без щеплення від коронавірусу на відміну від щеплених уп’ятеро частіше заражалися, та майже у 30 разів частіше потрапляли у лікарню з COVID-19.

Для вакцинованих від коронавірусу жителів України планують запровадити низку привілеїв. МОЗ орієнтуватиметься на досвід Європи і США.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що “ЗЛ” вже не одноразово писала різноманітні вакцини провокують страшні ускладнення та сотні смертей, а то й тисячі, по усьому світу, в той же час коронавірусом заражаються вакциновані люди, навіть двічі й тричі, як в Ізраїлі…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності