Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Вбивці понад 40 людей у Дніпрі дали інтерв’ю (аудіо)

Журналісти російського видання «Важные истории» змогли зв’язатися з кількома російськими військовими, яких СБУ назвала відповідальними за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі.

Говорити про свою причетність до воєнного злочину вони відмовилися, а один з них – начальник штабу авіаційної ескадрильї авіаційної групи Шайковка Дмитро Голенков – у відповідь навіть почав погрожувати.

Фрагмент аудіорозмови слухайте тут:

https://t.me/zl_news/13738 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після кількох спроб кореспондентки домогтися від нього відповіді стосовно обстрілу Дніпра, Голенков обурився: «Що, я прям натискав на кнопку або в цьому літаку сидів? <…> Крим все одно наш і все інше наше. Що ти хочеш-то від нас?»

— Вам особисто не шкода цих людей, які загинули у Дніпрі? 40 уже загинули, багато хто досі під завалами.

– Які люди? Про що ти взагалі кажеш, я не розумію?

Інший чоловік, який перебував поруч із Голенковим, почав щось кричати, а Голенков – підтакувати: «Ви [Україна] – регіон росії. Один єдиний регіон росії. Ви навіть різними регіонами не будете». Наприкінці Голенков додав: «І решта буде наше. До побачення, дівчина».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Штурман Дінар Назиров на запитання про причетність до обстрілу у Дніпрі відповів, що він «лісничий з лісового господарства». «Не ходіть у моєму лісі й не лякайте білок», – сказав він, а згодом кинув слухавку.

Командир авіаційного загону 52 важкого бомбардувального авіаційного полку майор Олексій Іваненко у розмові назвався асенізатором і сказав, що про російську-українську війну нічого не думає: «Нічим думати вже».

Нагадаємо, 14 січня російські терористи вкотре обстріляли ракетами територію України.

Одна з ракет влучила у житловий будинок в Дніпрі та повністю зруйнувала один із під’їздів.
Будинок уразила російська ракета Х-22, яку називають «убивцею авіаносців».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За останніми даними, внаслідок теракту, загинули 40 людей, серед них троє дітей. Під завалами можуть перебувати ще близько 30 людей.

Служба безпеки України (СБУ) встановила особи російських окупантів, які причетні до ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі 14 січня цього року.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності