Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Вбивцю ще не знайдено, а “детектив” Буданов уже знає, чому вбито Фаріон?

Ворог прагне роз’єднати українців, і вбита діячка Ірина Фаріон загинула саме за свою українську позицію.

Про це начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов написав у Telegram.

Убивство Фаріон, за словами керівника розвідки, – це «виклик для всього українського суспільства» і «злочин проти основоположних прав і свобод українців».

«Ця трагедія вкотре продемонструвала: ворог прагне використати будь-які інструменти, аби розʼєднати нашу націю», – вважає Буданов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він закликав не забувати, що право українців відстоювати свої переконання є «священним», і сказав, що той, «хто зазіхає на нього», має бути покараним.

«Ірина Фаріон загинула за українську позицію. Ми не маємо права терпіти подібні злочини і продовжимо захищати Україну як на фронті, так і всередині нашої держави», – додав начальник ГУР.

Нагадаємо, що 19 липня невідомий стріляв у скандальну філологиню Ірину Фаріон, яка пізніше померла в лікарні. Пошуки стрільця тривають, у поліції вже є кілька версій.

Ірину Фаріон поховали 22 липня на Личаківському цвинтарі у Львові.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правоохоронці продовжують розслідувати вбивство Ірини Фаріон. Розглядаються всі версії, включно з тією, «що веде в росію».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності