Фоторепортажі

Величезна черга за цукром в Ліпєцьку… невже «Рошен»?

Гігантська черга за дешевим цукром вишикувалася минулого тижня на одному з «соціальних» ярмарків у Ліпєцьку (РФ), де нещодавно з подвійним розмахом запрацювала кондитерська фабрика Петра Порошенка «Рошен». Відео з натовпу біля вантажівки, що нагадує повернення у90-і рр. ХХ сторіччя, опублікував користувач Youtube Євген Раш.

Такі ярмарки проходять у місті щотижня по вихідних, повідомляє управління споживчого ринку та цінової політики Ліпєцької області. За «соціальним» цінами з машин продавали й курячі яйця – також необхідний інгредієнт для кондитерських виробів.

«Але ажіотажний попит викликав тільки цукор», – зазначають ліпєцькі чиновники.

За підсумками 2013 Ліпєцька область займала третє місце по РФ з виробництва цукрового піску, регіон поступався тільки Воронезькій області і Краснодарському краю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними Ліпецкстата на 9 лютого, цукор в регіоні коштував 47,42 рублів за кілограм, що в пререрахунку на українські гроші становить близько 10 грн., тобто майже та ж ціна, що і в Україні.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version