Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО-3” ?! – військові шоковані на що виділяються гроші…

Усі чудово пам’ятають перше “велике будівництво”, потім друге велике будівництво “харківської стіни” (при іншому будували “кролячу”) і ось тепер велика відбудова доріг… у прифронтовій зоні, де ЗСУ поки заледве стримують наступ ворога, а власний контрнаступ поки тільки тільки но почав продюсуватися?..

Тож, навіщо Кабінет міністрів виділив понад 2,38 мільярда гривень на відновлення автодоріг в прикордонних та прифронтових регіонах, де існує можливість прориву ворога, щоб полегшити йому просування вглиб України?

Більше того, гроші візьмуть з резервного фонду державного бюджету!!! – повідомили у Міністерстві економіки.

Як пояснили в уряді, на ці кошти будуть відновлені шляхи, які використовуються для потреб ЗСУ та гуманітарних цілей, але в соцмережах військові критикують це рішення, як дуже необачне…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, відновлення доріг проведуть у восьми ключових для оборони країни регіонах:

Дніпропетровська область – 196,4 млн грн;

Донецька область – 324,5 млн грн;

Запорізька область – 350 млн грн;

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Миколаївська область – 307,1 млн грн;

Сумська область – 222,2 млн грн;

Харківська область – 502,95 млн грн;

Херсонська область – 224,3 млн грн;

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чернігівська область – 258,79 млн грн.

Кошти надійдуть в розпорядження обласних адміністрацій, які мають погодити, зокрема, з Міноборони, МОЗ та Мінінфраструктури перелік доріг, важливих для забезпечення потреб оборони та гуманітарних цілей і підлягають відновленню.

Ці гроші можна буде витратити виключно на відновлення зруйнованих доріг, що використовуються для перевезення військових і гуманітарних вантажів та як евакуаційні маршрути.

Міністерка економіки Юлія Свириденко під час візиту на Донеччину зазначила, що порушення логістики входить до переліку ключових проблем. Окрім того, в уряді шукають рішення щодо пошкодження енергетики, доступу до фінансування та відшкодування збитків для постраждалого бізнесу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тим часом, у Києві директору КП «ШЕУ Голосіївського району» оголосили про підозру у переплаті 900 тисяч грн за ремонт доріг.

Повідомлено про підозру трьом посадовцям «Київавтодору» та підряднику за розкрадання 300 тисяч гривень під час ремонту дороги.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності