Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Влада у них передаватиметься в спадок від чиновників дітям…

російський диктатор володимир путін хоче підготувати ймовірних наступників свого режиму з числа дітей й родичів. Крім того, він розглядає кандидатури дітей інших високопосадовців.

Про це повідомляється у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

17 червня диктатор звільнив заступників міністра оборони Миколу Панкова, Руслана Цалікова, Тетяну Шевцову та генерала армії Павла Попова. путін замінив їх на заступників міністра оборони Анну Цівільову та Павла Фрадкова, а також першого заступника міністра оборони Леоніда Горніна.

Анна Цівільова – це двоюрідна племінницея путіна, дружина нещодавно призначеного міністра енергетики Сергія Цівільова та голова фонду «Захисники Вітчизни», який створили у Кремлі. У 2019 році входила до складу Ради з питань опіки та піклування у соціальній сфері при уряді росії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Павло Фрадков – син колишнього прем’єр-міністра росії та директора Служби зовнішньої розвідки росії (СЗР) Михайла Фрадкова. З 2021 року він обіймав посаду першого заступника керівника Адміністрації президента, до цього – з 2012 по 2015 рік – заступника керівника Федерального агентства з управління державним майном (Росимущество), з 2005 по 2012 рік працював у Департаменті загальноєвропейського співробітництва Міністерства закордонних справ рф.

Леонід Горнін з травня 2018 року обіймав посаду першого заступника міністра фінансів, з 2012 по 2018 рік – заступника міністра фінансів, а з 2010 по 2011 рік – міністра фінансів і податкової політики Новосибірської області.

«Призначення Цівільової, Фрадкова та Горніна підтримують нещодавні зусилля путіна презентувати своїх родичів та дітей інших високопосадовців громадськості рф. Крім того, диктатор намагається призначити економічних радників у Міноборони для поліпшення економіки в умовах воєнного часу», – йдеться у звіті.

6 і 7 червня саме Цівільова та Фрадков брали участь у Петербурзькому міжнародному економічному форумі разом з дочками путіна та дітьми інших високопосадовців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таким чином, путін, можливо, намагався представити своїх дітей та дітей чиновників зі свого найближчого оточення громадськості, створити умови для їхнього обіймання високих та впливових посад у російському уряді.

Кремль не зацікавлений у добросовісних переговорах з Україною і лише вдає свою зацікавленість у діалозі. Російський диктатор володимир путін намагається переконати Захід завчасно піти на поступки, що порушують суверенітет України, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

До цього російський диктатор володимир путін виступив із промовою в Міністерстві закордонних справ рф, під час якої озвучив свої умови для початку мирних переговорів з Україною. На думку політичних експертів, новий ультиматум путіна щодо мирних переговорів має стимулювати Захід надати Україні ще більшу підтримку.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності