Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Власник мийки розстріляв двох рекетирів на Одещині (відео)

У селищі Лиманське Одеської області бізнесмен розстріляв рекетира і його охоронця, які вимагали з нього оплату за роботу автомийки.

В результаті події одна людина була убита, а друга – поранена.

На місці працювали правоохоронці. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини події та особи постраждалих встановлюються.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними Telegram-каналу “Одеса Info”, до власника мийки 35-річного мешканця міста Роздільна Вадима С. приїхав 39-річний рекетир Олександр Рожко на прізвисько “Ляма” зі своїм охоронцем.

Вони вимагали, щоб той віддавав їм щомісячну “данину” за роботу його мийки. При цьому охоронець погрожував Вадиму С. травматичним пістолетом.

В результаті конфлікту власник мийки взяв мисливську рушницю і зробив два постріли, убивши Рожко і поранивши 35-річного охоронця.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності