Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Внаслідок падіння гелікоптера загинув екс-міністр аграрної політики України

На Полтавщині розбився вертоліт із екс-міністром аграоної політики України Тарасом Кутовим.

Тарас Кутовий летів вертольотом з Києва на Полтавщину і розбився в Оржицькому районі.

21 жовтня близько 16:00 у селі Тарасенкове Оржицького району впав вертоліт. Його пілот загинув. Начальник поліції Полтавщини Андрій Замахін повідомив, що пілотував апарат Тарас Кутовий.

За інформацією відділу комунікації поліції Полтавської області вертоліт впав на території присадибної ділянки приватного домогосподарства. У результаті падіння пілот загинув.

Прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області повідомила, що впав вертоліт Robinson 44, внаслідок чого загинула 1 особа. Він летів з Києва до Полтавської області.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група та екстерні служби. Вони встановлюють обставини події.

Відомо, що загиблий пілот — колишній керівник Міністерства аграрної політики Тарас Кутовий. Цю інформацію також підтвердив начальник ГУНП в Полтавській області Андрій Замахін, додавши, що екс-міністр керував двомісним вертольотом самостійно.

За даними Державіаслужби, Тарас Кутовий орендовував легкий двомісний комерційний вертоліт Robinson R44 II американського виробництва у ТОВ «Хеліклаб Юкрейн».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version