Політика

ВОНИ Є НАВІТЬ СЕРЕД ЛІДЕРІВ МАЙДАНУ

Днями сенсаційну заявку, що одеську міліцію «кришує» один з депутатів нашої «майданівськоі коаліції», зробив на своїй сторінці в facebook народний депутат Олесь Доній. Ось що він пише:
«У полудень був на одеському Євромайдані. От де люди готові боротися за Одесу та за Україну!
А одеська міліція їх зливає на догоду російським фашистам! Керівництво Одеськоі міліції співпрацювало з колорадами 2 травня і продовжує співпрацювати досі. Був на Преображенській (там де російські фашисти оточили одеська міську міліцію), агресія російських фашистів захмарна! Вони можуть кинутися різати українських патріотів. Одеська міліція не захищатиме. Можливий лише само захист. Найгірша інфа – одеську міліцію «кришує» один з депутатів нашої «майданівськоі коаліції». Частина українських «силовиків» і українських провладних політиків допомагає Путіну розривати Україну».
Допис з «Фейсбуку»

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version