Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Вотум недовіри і відставку прогнозують Джонсону британські ЗМІ

Консервативна партія Великобританія вже цього тижня може оголосити вотум недовіри прем’єр-міністру і партійному лідеру Борису Джонсону.

Про це повідомляє Sunday Times.

Видання з посиланням на джерела пише, що партійне голосування про недовіру Джонсону планується на цю середу, 8 червня. Необхідну кількість листів від членів парламенту вже зібрано або буде зібрано найближчим часом.

Приводом для відставки Джонсона може стати гучний скандал з вечірками в розпал жорстких локдаунів і COVID-обмежень. Сам він відмовляється йти з посади прем’єра, оскільки перед британським урядом стоять серйозні виклики.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерела BBC відзначають, що навряд чи наберуться необхідні 180 голосів за відставку Джонсона. У разі винесення вотуму недовіри він залишиться прем’єр-міністром до моменту обрання нового лідера партії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності