Події

ВУЛИЦЯ ТИЧИНИ ЧЕКАТИМЕ ДОСТРОКОВИХ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ?

Минуло вже майже півтора місяця відтоді, як наближена до нардепа Олександра Шевченка фірма ПБС таки отримала добро на ремонт вулиці Тичини в обласному центрі Прикарпаття.

Нагадаємо, що скаржачись раніше в Антимонопольний комітет про порушення міською владою тендерної процедури Олександр Шевченко казав містянам, що в разі перемоги в конкурсі його фірми, ремонт вулиці було б завершено до десяти днів!..

Нагадаємо, що ПБС таки приступила до ремонту вулиці Тичини за тиждень до місцевих виборів, що відбулися 25 жовтня. І ось минуло вже стільки часу, і навіть випав був перший сніг, а зараз йдуть дощі, які зі слів того ж Шевченка жодним чином не впливають на «сучасні європейські технології» вкладання асфальту, а завершення робіт на вулиці ще не видно.

Загалом, все це нагадує ремонт вулиці Набережної в Івано-Франківську, за час якого Олександр Леонідович встиг обратися і до Верховної Ради минулого року, і спробувати свою вдачу в боротьбі за крісло міського голови вже цього року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

То невже тепер й вулиці Тичини доведеться чекати дострокових парламентських виборів весною наступного року? А якщо, як запевняють Порошенко й Гройсман, їх таки не буде, тоді що?..

Підготував Тарас Боднар

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version