Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Винахід Садового щодо субот та неділь може забезпечити йому перемогу у другому турі виборів

Виконавчий комітет Львівської міської ради на чолі із  міським головою Андрієм Садовим вчора, 13 листопада, оголосив робочими днями усі суботи і неділі до кінця листопада.

«Є думка, щоб ми усі наступні суботи і неділі оголосили у Львові робочими днями. А також цим рішенням ми акцентовуємо свою позицію про можливість працювати малому і середньому бізнесу. Також ми звертаємось до уряду, щоб він скасував своє рішення, що було прийняте з порушенням законодавства і порушення Конституції», – заявив під час засідання виконкому міський голова Львова Андрій Садовий.

Як йдеться у рішенні виконкому, суботи і неділі у Львові оголошено робочими з 7:00 до 22:00 до кінця листопада. Це рішення стосується закладів харчування, спортзалів, басейнів ТРЦ, магазинів, кінотеатрів, закладів культури, ринків. Усі вони можуть працювати на вихідних за умови дотримання протиепідемічних заходів. Після засідання виконкому Андрій Садовий розмістив скан рішення виконкому на свої сторінці у Фейсбуці.

«Залишаю скан рішення Виконавчого комітету. У випадку, якщо завтра хтось буде намагатись заважати вам працювати, покажіть їм це рішення і звертайтесь на Гарячу лінію за телефоном 1580. Наші юристи допомагатимуть захистити ваші права», – написав міський голова.
Вигадане Садовим, воістину соломонове, рішення проблеми відразу взяли собі на озброєння (т. зв. політичний плагіат) голови інших міст України, які цього ж самого дня ввечері скликали виконкоми і за прикладом Львова теж оголосили суботи і неділі робочими днями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що винахід Садового щодо субот і неділь може забезпечити йому перемогу у другому турі виборів мера Львова, де його конкурентом є його колишній заступник Олег Синютка, який впродовж виборчої кампанії ухиляється від відкритих дебатів зі своїм колишнім шефом.

У радянські часи серед репатріантів існував анекдот-байка буцімто в одному із аеропортів Ізраїля на вході їх зустрічав величезний плакат із написом: “Не думай, що ти один хитрий, – тут усі євреї“…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності