Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Вздовж Дніпра орки готуються до чогось серйозного…

З 1 серпня кацапські окупанти запровадили «спеціальний режим» вздовж 15 кілометрової прибережної зони Дніпра, як анонсували раніше.

Про це повідомляє сайт Центру національного спротиву (ЦНС).

Відтепер в’їзд до цієї зони без пропуску, який видає окупаційна адміністрація – заборонено. У ЦНС додали, що з 1 вересня ворог погрожує наслідками, якщо будуть виявлені особи без відповідного пропуску.

Як зазначається, більшість населення було виселено примусово за межі цієї зони. Таким чином, ворог фактично депортував населення і лише спеціальними дозволами дозволяє там перебувати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Причиною є передача інформації місцевими про пересування ворожої армії. Тож цим нововведенням російські загарбники хочуть уникнути витоку суттєвих даних.

«Проте такі надії марні, адже більшість населення непідконтрольне Кремлю і чекає визволення та робить все можливе аби наблизити цей момент», – йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що вдень 2 серпня російська армія обстріляла Куп’янськ Харківської області.

Також нагадаємо, що уранці 1 серпня російські війська обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області. Унаслідок ворожої атаки загинули дві людини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності