Полеміка

Яресько їздить на «Лексусі» за 3 млн. грн.!

Новий міністр фінансів, американка Наталя Енн Яресько, оприлюднила свою декларацію останньою серед членів уряду, буквально під ялинку – 31 грудня. Судячи з документом, за 2013 вона нічого не заробила в Україні. А ось дохід Яресько в США досягає 21,3 млн. грн. Варто відзначити, що 233 тис. грн міністр витратила на добровільне страхування, 407 тис. грн відклала на пенсію і 1,3 млн. грн пішло на погашення кредитів.

Серед майна в декларації значаться дві ділянки землі загальною площею майже гектар і особняк. Як уже писали «Вести», у пані Яресько – будинок в Лісниках під Києвом в 1267 кв. м, там Наталія живе з двома доньками – Христиною і Дариною. Оціночна вартість такого маєтку – близько 2 млн. доларів.

У понеділок рано вранці кореспонденти «Вістей» бачили, як з двору будинку міністра виїжджає авто представницького класу Lexus LS 460L, який у офіційного дилера на сьогоднішній день коштує 3 млн. грн. Сусіди кажуть, що частенько бачать міністра на цьому автомобілі. Правда, в декларації міністра даних про це авто немає. Єдина машина, яку вказала Яресько у звіті, – це старенький Jeep Grand Cherokee 2002 року випуску.

«Авто числиться за офісом компанії Horizon Capital, де до призначення працювала Наталя. Якщо вона їздила на цьому «Лексусі», то тільки в особистих справах «, – пояснила Марина Томко, особистий прес-секретар чиновниці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що існують документи, згідно з якими з 2011 року Яресько ділить майно зі своїм колишнім чоловіком Ігорем Фіглус. Пара судиться за будинок, предмети мистецтва, раритетні меблі і колекцію килимів на загальну суму в $ 500 тис. Також вони ведуть суперечки з приводу опіки над 10-річною Дашею і 16-річною Христиною.

Джерело: Вісті

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version