Політика

Яресько розчарована відмовою Ради підтримати урядовий законопроект про конвертацію валютних кредитів

Міністр фінансів Наталія Яресько розчарована відмовою Верховної Ради підтримати урядовий законопроект про конвертацію валютних кредитів.Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Розчарована голосуванням Верховної Ради щодо законопроекту №4004 про реструктуризацію валютних іпотечних кредитів для населення. Вчора народні депутати мали можливість зробити реальний крок для допомоги своїм виборцям-громадянам. Адже в законопроекті №4004 Міністерство фінансів, Національний банк і Незалежна Асоціація Банків розробили дійсно прозорий, ефективний і справедливий механізм списання частини боргів тим сім’ям, які цього дійсно потребують “, – написала Яресько.

Також вона стурбована рішенням Ради направити на повторне перше читання законопроект №4004-1.Законопроект №4004-1 у багатьох своїх нормах дублює одіозний законопроект №1558, який був ветований Президентом.

Вона нагадала, що використання цих положень призведе до негативних наслідків – руйнування банківської системи і важко добутої економічної стабільності в цілому.Нагадаємо, 12 квітня Рада відмовилася приймати за основу обидва законопроекти про конвертацію валютних кредитів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version