Полеміка

Ярош пригрозив Порошенку

Народний депутат України, лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош запевняє, що президент України побоюється ДК «Правий сектор» більше, ніж терористів. Про це він заявив в інтерв’ю ЛБ.

Він зазначив: «Я знаю, що він (Порошенко) нас боїться. На дух не переносить. Я йому в очі все говорив. Коли був Іловайськ, і перші домовленості. Бій іде, а мені доповідають – «мінські домовленості підписані».

Набрав його помічника, передай, кажу, що це ідіотизм повний. І здача національних інтересів. І ще передав, що ми Януковича зняли, так і його зняти можемо. Образився сильно».

«Я можу все зрозуміти, дип­ломатичне маневрування, відтягування часу, створення Збройних сил. Але що мене вбило – перемир’я у вересні. Дебальцеве. Був, наприклад, момент, коли в Горлівці залишилося до роти сепаратистів, ми могли увійти туди. Дебальцевского наступу на нас могло не бути.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І що? Ніяких команд. Втрачається шанс, ті нарощували сили. А нам відмовляли у запитах на озброєння. Але вони (влада) бояться ПС більше, ніж терористів, очевидно», – підкреслив Ярош.

Джерело: ЛБ

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version