Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЗА ЩО ПИЛИ ЯЦЕНЮК З ТИМОШЕНКО?

6 - ЗА ЩО ПИЛИПрем’єр-міністр України Арсеній Яценюк не коментує результатів екзит-полів, а чекає на офіційні результати виборів.

Після того, як стали відомі фаворити волевиявлення, він завітав у штаб Юлії Тимошенко і, судячи з фото в Мережі, навіть випив з нею шампанського. Спілкувалися більше години. Про що так довго говорили, Яценюк не зізнався, лише прокоментував вибір українців.

«Я задоволений тим, що в Україні пройшли вибори. Ми зробили все, щоби вибори були демократичні, прозорі і без застосування адмінресурсу. Уряд цими виборами займався – і ми досягли своєї мети. Українці висловили свою позицію. В Україні буде легітимний і обраний законно президент», – прокоментував Яценюк.

Нагадаємо, Арсеній Яценюк проголосував разом з дружиною на одній з виборчих дільниць в Києві. Для того, аби віддати свій голос, подружжю довелося вистояти у черзі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності