Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Закарпатський воєнком-“сепаратист” пішов за прикладом Насирова та інших відомих корупціонерів

Вчора Личакiвський суд Львова мав обрати запобiжний захiд вiйськкому iз Закарпаття, якого пiдозрюють у використаннi солдатiв на будiвництвi власного будинку та який сумує за СРСР і рф.

Про це повiдомив суддя Роман Грицко.

Комiсару вже оголосили про пiдозру i сьогоднi суд у Львовi мав обрати йому запобiжний захiд. Однак комiсар не приїхав на суд з Ужгорода. Не було i його захисника-адвоката.

Суддя розповiв, що було отримано повiдомлення, що у комiсара погiршився стан здоров’я i вiн змушений був звернутися до медикiв в Ужгородi та нiяк не встигав на суд.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Огляд лiкарями завершено 4 серпня, орiєнтовно о 12.30, що в свою чергу позбавляє фiзичної можливостi виїхати з мiста Ужгород до мiста Львова для подальшої участi у судовому засiданнi у данiй справi. Враховуючи вище наведене, просять перенести судове засiдання”, – зачитав суддя клопотання захисника вiйськового комiсара.

Засiдання перенесли на 7 серпня.

Як повiдомляло Закарпаття 24, у начальника ТЦК було знайдено символiку рф та СРСР – георгiївськi стрiчки, прапор i вiйськовий головний убiр країни-агресорки, футболку iз логотипом «СССР», радянське посвiдчення, партiйний квиток члена забороненої партiї, коробку iз монетами рф.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності