Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАСТРЕЛИЛИ ФАРІОН, лікарі борються за її життя…

Постріл у скроню… Злочинець зник… Сьогодні ввечері невідомий чоловік у Львові стріляв у 60 річну політикиню і філолога Ірину Фаріон – вона в важкому стані в лікарні, за її життя борються лікарі.
“,,,Замах на людину — це завжди трагедія.
Замах на політика — завжди провокація.
Замах на жінку — завжди огидний злочин.
Ми можемо любити чи не любити Ірину Фаріон, поділяти чи критикувати її радикальні погляди… Але знаємо головне: всі ми громадяни однієї великої країни, ім’я якій — Україна. Всі ми любимо нашу батьківщину, попри партійні та ідеологічні розбіжності. А той, хто підіймає руку на людину, жінку, патріота — той Україну не любить і пробує зробити нас слабшими.
Якими б він мотивами не керувався — він ворог нашої країни, і повинен бути затриманий і покараний”, – коментує Ольга Богомолець.
“Зараз надзвичайно важливо розкрити цей злочин бо схоже це постріл не просто в Фаріон, а в Україну яку хочуть взірвати з середини! Стравити українців між собою… сама по собі Фаріон (я часто її критикував) для цього мішень знакова!
Львівська журналістка Марта Оліярник пише подробиці замаху на Ірину Фаріон.
Стрільця бачили сусіди, він був у рукавичках і зброя була без глушника”, – теж коментує злочин колишній опонент Фаріон – екс-нардеп Ігор Мосійчук.
Поліція Львівської області з’ясовує обставини замаху на життя 60-річної громадської діячки. Жінку із вогнепальним пораненням голови госпіталізували у лікарню. У Львові та області оголошена спеціальна операція поліції з перехоплення стрілка.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на замах на мовознавицю і колишню народну депутатку Ірину Фаріон.

В Telegram Зеленський зазначив, що міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та керівник Служби безпеки України Василь Малюк оперативно доповідають щодо розшуку нападника на Фаріон.

«Всі необхідні сили Національної поліції України та СБУ задіяні, щоб встановити обставини цього злочину. Лікарі борються за життя Ірини Фаріон», — пише він.

Зеленський підкреслив, що будь-яке насильство заслуговує лише на засудження і кожен, хто винен у цьому нападі, повинен понести повну відповідальність.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За кілька годин Ірина Фаріон померла в лікарні.

 

Loading

Реклама
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності