Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Застрелив дружину, трьох дітей і себе через… COVID-сертифікат

У Німеччині чоловік застрелив дружину та трьох власних дітей, після чого наклав на себе руки. Стрілець залишив записку, в якій розповів про побоювання арешту через фейкову довідку про COVID-вакцинацію.

Про це із посиланням на заяву правоохоронців, які розслідують справу, повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що тіла подружжя та трьох дітей 10, 8 та 4 років виявили у будинку в місті Кенігс-Вустерхаузен неподалік Берліна в суботу, 4 грудня. Усі загиблі мали вогнепальні поранення.

За словами прокурора Гернота Бантлеона, на місці інциденту слідчі виявили записку, залишену підозрюваним у вбивстві власної родини. У ній чоловік вказав, що його дружина мала підроблений сертифікат про вакцинацію від коронавірусу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про це дізнався її роботодавець. Подружжя боялося, що їх можуть заарештувати та забрати дітей“, – йдеться у матеріалі.

За версією слідчих, чоловік вбив свою дружину та дітей, а потім застрелився. Відомо, що в будинку знайшли пістолет. Правоохоронці не виявили жодних ознак того, що в приміщенні в момент стрілянини міг перебувати хтось ще.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності