Полеміка

“Зацькованого націоналістами” Ломаченка запрошує до Росії секретар РФБ Кремльов

Генеральний секретар російської Федерації боксу Умар Кремльов запросив українця Василя Ломаченка відвідати Росію. До цього боксер зазнав поразки в поєдинку з американцем Теофімо Лопесом.

Кремльов написав в Instgram, що вважає Ломаченка гордістю всього боксерського співтовариства, а підсумки його бою з Лопесом – спірними.

Мабуть, труїти інших – це улюблена справа вірних солдат диванних військ. Адже коли Василь вигравав, він всім був потрібний, а зараз програв – і всі відвернулися. Недобре це. Запрошую Василя в Росію, завжди зустрінемо нашого православного брата з хлібом і сіллю“.

В результаті перемоги над Ломаченком Лопес придбав чотири пояси і звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Коментатори відзначають, що американець впевнено почав бій і не давав українцю до себе наблизитися. При цьому Ломаченко добре тримав оборону і з часом наростив число влучень, але в останні хвилини поєдинку сильно здав позиції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Судді одноголосно віддали перемогу Лопесу, після чого вчорашні прихильники і недоброзичливці почали цькувати (тролити) Ломаченка в соцмережах – на нього обрушилися сотні образливих коментарів, начебто переважно від націоналістів, включаючи відомих політиків. Спортсмену пригадали і його прихильність Української православної церкви Московського патріархату, і нейтральну позицію по відношенню до Росії. У той же час деякі вважали, що боксер не винен, і звинуватили в усьому суддів.

Натомість уже кілька тижнів поспіль у соцмережах поширюють це фото із наступним коментарем:

“Під час конгресу WBC в Києві Леннокс Льюїс та Евандер Холіфілд в дитячому будинку!

В них більше поваги до України, ніж в усиків, та ломаченків”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version