Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

ЗАВТРА: чергові з 2014 переговори про вступ України до ЄС…

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що переговори щодо вступу до ЄС почнуться завтра, 25 червня.

Про це міністр повідомив на своїй сторінці в Х.

Сьогодні, 24 червня, Дмитро Кулеба виступав перед Радою ЄС із закордонних справ.

«Я подякував 27 країнам-членам ЄС за схвалення переговорних рамок України та Молдови. Наші переговори про вступ до ЄС розпочнуться завтра», — сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кулеба наголосив на важливості 14-го пакету санкцій ЄС для подальшого придушення військової економіки держави-агресора та привітав останні кроки ЄС щодо використання заморожених російських активів в інтересах України.

Окремо міністр наголосив на необхідності прискорити постачання військової допомоги, особливо засобів ППО, та розширити виробництво оборонної промисловості.

«Ми можемо і повинні перемогти російську агресію на українській землі, щоб забезпечити довгостроковий мир і стабільність у всій Європі», — додав Кулеба.

Посли країн Європейського союзу дали «принципову згоду» на відкриття переговорів про вступ до ЄС з Україною та Молдовою, які розпочнуться 25 червня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що Україна та Європейська комісія продовжили дію «транспортного безвізу» на рік із можливістю його автоматичної пролонгації до кінця 2025 року.

Ще країни Європейського союзу сьогодні, 24 червня, офіційно запровадили 14-й пакет санкцій проти рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності