Полеміка

ЗЕЛЕНІ ЧОЛОВІЧКИ – ЦЕ НЕ СОМАЛІЙСЬКІ ПІРАТИ

Антитерористичною операцією керуватиме «легенда «Альфи», що переміг сомалійських піратів. Василя Крутова призначено першим заступником глави СБУ та головою антитерористичного центру при СБУ. Відповідний указ в понеділок підписав в.о. президента Олександр Турчинов.

В понеділок Турчинов своїм указами звільнив з посад керівника АТЦ та першого заступника глави СБУ Віталія Циганка і призначив його заступником голови СБУ, а на звільнене Циганком місце своїм іншим указом призначив Василя Крутова.

Крутова називають «легендою спецпідрозділу «Альфа». Він генерал-лейтенант Служби безпеки України, кандидат педагогічних наук, доктор юридичних наук, професор. Саме він брав участь у звільненні українських моряків з судна «Фаїна» від сомалійських піратів.
УП

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version