ВІЙНА

Зеленському дали те, що було дано не всім президентам США…

Сьогодні відбувся візит президента України Володимира Зеленського до столиці Великобританії, під час якої він не тільки зустрівся із новим монархом Об’єднаного Королівства Чарльзом ІІІ, британським Прем’єром, але й виступив одночасно перед обома Палатами Парламенту…
Для іноземного лідера вважається рідкісним привілеєм бути запрошеним виступити перед обома палатами британського Парламенту у Вестмінстер-Холі.
З часів Другої світової війни єдиними лідерами, які зробили це, були президент Франції Шарль де Голль у 1960 році (скріншот 1), президент Південної Африки Нельсон Мандела у 1996 році, Папа Римський Бенедикт XVI у 2010 році, президент США Барак Обама у 2011 році (скріншот 2), лідерка бірманської опозиції Аун Сан Суу Києм у 2012 році та президент України Володимир Зеленський у 2023 році (фото 3).
Вестмінстер-Хол, найстаріша існуюча частина Вестмінстерського палацу, був зведений у 1097 році королем Вільгельмом II («Вільям Руфус»), на той час він був найбільшим залом у Європі.
+++
Отож, на підтвердження того, що англо-сакси сьогодні не злукавили, є їх гарантії поставки бойових літаків для України та далекобійних ракет… А в цей час демократи янкі десь нервово курять в коридорах Білого дому…

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version